Lasergames op locatie als promotiemiddel

Wilt u uw product op een unieke manier onder de aandacht van uw doelgroep brengen? Dan kan Operation: Laserstorm u hier een spectaculaire manier mee van dienst zijn.

Onze lasergames op locatie zijn geschikt om overal aan te bieden. Het spel is 100% veilig voor zowel deelnemers als omstanders en met behulp van ons mobiele speelveld kunnen wij iedere gewenste omgeving ombouwen tot een unieke lasergames arena. Bovendien kunnen wij in een relatief korte tijd een heleboel mensen mee laten doen in één of meerdere spellen.

Het mobiele speelveld en het spel zijn ware publiekstrekkers op elke plek en evenement waar wij staan. Door uw product te koppelen aan het spel, kunt u snel en gemakkelijk in contact komen met uw doelgroep.

Hoe brengt het lasergame spel uw merk op product extra onder de aandacht:

  • decoreren van het speelveld door middel van vlaggen en banieren;
  • het voorzien van elementen van ons speelveld met uw logo;
  • het koppelen van deelname aan het lasergames spel aan sampling, verzamelen van ‘Facebook likes’ of emailadressen voor after sales;
  • door de unieke opzet en aantrekkelijke uitstraling een publiekstrekker op elk evenement.
Hebt u interesse om onze lasergames activiteit op locatie in te zetten voor de promotie van uw product? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee op welke manier wij uw product het beste onder de aandacht kunnen brengen.