Iedereen wil meespelen

Op zoek naar een leuke activiteit op uw evenement of eigen locatie? Operation: Laserstorm is een lasergames activiteit dat wij bij u op uw eigen locatie kunnen verzorgen. Het is geschikt als invulling van uw:

  • evenement;
  • personeelsuitje op uw eigen locatie of bedrijf;
  • school activiteit;
  • op jeugd of jongerencentra;
  • promotie stunt;
  • elke andere invulling die u bedenkt.

Lasergamen op locatie is geschikt om overal en altijd in te zetten.

Als organisator is het belangrijk dat u een activiteit boekt dat aansluit bij een brede groep van uw bezoekers of deelnemers. Operation: laserstorm biedt een laagdrempelige activiteit waar iedereen aan kan meedoen. Kinderen en jongeren leggen vooral de link met videogames die zij al kennen, volwassenen herkennen de spanning van het vroegere tikkertje wat wij in een modern jasje hebben gegoten.

Het lasergamen op is een actief spel waar iedereen aan mee kan doen, zowel jong als oud. De uitrustingen zijn eenvoudig te begrijpen en door iedereen te bedienen.

Lasergames op uw evenement

Wij bieden voor het lasergamen op locatie verschillende arrangementen aan. Afhankelijk van het doel van uw evenement kunt u kiezen voor een geschikte optie. Welke vorm u ook kiest, met een Operation: Laserstorm haalt u een aantrekkelijk en spectaculaire activiteit naar uw evenement. Waar wij ook staan, aan hand van de hoeveelheid mensen die in de rij staan om een spel mee te spelen, kunnen wij zeggen: lasergames op locatie is een echte publiekstrekker!

Lasergamen op schoolterrein Amsterdam