Lasergamen kan overal

Onze lasergames op locatie kunnen overal georganiseerd worden. Het spel is 100% veilig voor deelnemers en omstanders en bovendien zorgt het niet voor afval of schade aan de omgeving. Doordat het veilig is, hoeft de omgeving niet afgezet te worden. Hoewel de wapens geluid voortbrengen (schieten en geluidsignalen als informatie voor de speler) is dit van een dusdanig niveau dat dit niet zorgt voor geluidsoverlast.

Lasergames op kantoorOnze lasergames uitrustingen werken zowel binnen als buiten. Het maakt dus niet uit waar uw locatie zich bevindt. Ook kunnen wij elk moment van de dag spelen, of het nu in het volle zonlicht is of in het donker. Inmiddels hebben wij met onze lasergames op locatie al op heel veel verschillende leuke, aparte, gezellige, vreemde en unieke plaatsen gespeeld.

Hoe groot moet de locatie zijn?

Het lasergamen op locatie kan overal, maar er moet natuurlijk wel ruimte voor zijn. De benodigde ruimte hangt natuurlijk af van hoeveel mensen u tegelijkertijd met elkaar wilt laten spelen. Een sportveldje, bosperceel, sportzaal of school/ kantoorpand zijn al snel geschikt voor het aanbieden van de lasergames. Wij passen in overleg met u overigens ook de spelvormen aan op basis van de beschikbare ruimte.

Bent u benieuwd of uw locatie groot genoeg is? Neem dan contact met ons op.

Moet de locatie al ingericht zijn?

Natuurlijk is het handig wanneer uw locatie beschikt over voldoende schuilplaatsen, obstakels of begroeiing waar spelers gebruik van kunnen maken. U kunt de speellocatie zelf verfraaien door tafels, kasten, pallets, autobanden, auto’s en dergelijke te plaatsen. Zo lang er maar voldoende schuilplaatsen zijn voor de deelnemers!


Zo maar wat ideeën waar u kunt lasergamen op locatie:

Lasergamen in school 
Lasergamen op school 

Lasergames in de supermarkt
Lasergamen op je werk


Lasergamen in de bibliotheek

Lasergamen in het bos
Lasergamen in het bos

Lasergames op een evenement
Lasergames als onderdeel van een evenement


Belangrijke links