Mobiel Lasergames speelveld

 

Mobiel lasergames speelveld

Het opzetten van het opblaasbare lasergame speelveld

Lasergames op locatie kan werkelijk overal georganiseerd worden. Het is natuurlijk wel van belang dat het terrein of gebouw voldoende plek biedt aan de deelnemers om achter te kunnen schuilen. Dat is niet altijd het geval, maar ook daarvoor hebben wij een oplossing. Desgewenst kunnen wij ons unieke mobiele speelveld meenemen. Hiermee toveren wij in mum van tijd elke locatie om tot spectaculaire lasergames arena.

Het speelveld bestaat uit in totaal 60 verschillende, opblaasbare objecten. Deze objecten zijn uitgevoerd in allerlei vormen, zoals muren, olievaten, boomstronken, houten kisten, tanks en zelfs een real-time Hummer! Doordat de objecten opblaasbaar zijn, zijn deze licht gewicht en kunnen ze overal geplaatst worden. Bovendien zijn zij 100% veilig, ook wanneer iemand er verongeluk tegen aan zou vallen of lopen. De elementen worden vast gezet door middel van haringen in de grond. Is het op uw locatie niet mogelijk om het veld vast te zetten met haringen? Ook dat is geen probleem. Geef dit aan bij uw reservering en wij zorgen voor een alternatieve manier, eventueel in overleg met u.

Kosten mobiele speelveld

Voor het gebruik van het mobiele speelveld rekenen wij een extra bijdrage. Naast huur en gebruik van de objecten is hierin ook het extra transport en opbouw en afbouw inbegrepen. U kunt het gehele speelveld of een gedeelte hiervan huren.

Aantal objecten* Kosten verhuur**
– 20 objecten € 250,00
– 40 objecten € 325,00
– 50 objecten € 400,00
– 60 objecten € 500,00

 
*= Wij maken altijd een aantrekkelijke mix van verschillende modellen.

**= Prijzen zijn inclusief transport, opbouw, afbouw en BTW.


Belangrijke links