Over ons

Operation: Laserstorm haalt de speelervaring die je kent van bekende computergames en brengt het naar je toe! Wij bieden een compleet nieuwe en spectaculaire variant van lasergames en bieden je de mogelijkheid om dit te spelen op elk denkbare locatie. Met moderne lasergame uitrustingen, vernieuwende spelvormen en spannende missies, een mobiel speelveld en professionele begeleiders zorgen wij voor een onvergetelijke spelervaring.Lasergamer achter opblaasbaar object

Lasergames zoals je nog nooit hebt ervaren

Operation: Laserstorm biedt een unieke lasergames ervaring aan. Dat begint al met onze uitrustingen. Wij maken gebruik van de modernste apparatuur, met een groot aantal voordelen en eigenschappen:

  • lichtgewicht en makkelijk te bedienen;
  • realistische geluiden tijdens het schieten, herladen van magazijnen, het raken van een tegenstander of wanneer je zelf geraakt wordt;
  • geheel draadloos;
  • geen ongemakkelijk vest maar enkel een comfortabele hoofdband;
  • een lasergame wapen met afneembaar schouderstuk. Ook geschikt voor kleinere deelnemers;
  • een maximaal bereik van 150 meter!
Wil je meer weten over de uitrustingen die wij gebruiken? Bekijk dan de uitgebreide informatie!
Tijdens het lasergamen op locatie bieden wij bovendien verschillende missies en opdrachten aan. Afhankelijk van de locatie hebben wij diverse spelvormen die zorgen voor een spectaculair spelletje lasergames!

Lasergames op uw locatie

Operation: Laserstorm biedt al haar lasergames arrangementen aan op locatie. Binnen je bedrijf, op parkeerplaatsen, tijdens evenementen, op scholen, campings: het kan allemaal. Wij hebben verschillende pakketten, afhankelijk van het doel, de plaats en de opzet van het evenement.

Bekijk voor meer informatie onze arrangementen pagina. Mocht je een idee hebben en benieuwd zijn wat de mogelijkheden zijn op jouw locatie, neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

lasergames op onze eigen vaste locatie

Sinds 2012 bieden wij verschillende lasergame pakketten aan voor
kids en volwassen op onze eigen terrein op onze 8,5 hectare terrein met 12 verschillende speelvelden.
Klik hier voor meer informatie


Belangrijke links