Real Life Gaming

Het lasergame spel van Operation: Laserstorm biedt een unieke en spectaculaire belevenis. De sensatie en spanning die spelers van computer games maar al te goed kennen combineren wij met zelf actief bezig zijn.

Lasergen op schoolOm jongeren weer aan het bewegen te krijgen is het belangrijk dat er activiteiten worden aangeboden die aansluiten om hun leefwereld en interesses. Wij komen op uw locatie (school, vereniging, jongerenorganisaties, jeugd centra) en gaan met de jongeren diverse missies en opdrachten spelen. De opzet van deze missies hebben wij ontwikkeld vanuit de volgende doelen:

  • sportief bezig zijn in een unieke setting;
  • onderlinge samenwerking tussen teamleden bevorderen;
  • communicatie tussen deelnemers bevorderen;
  • ¬†strategisch denken te benadrukken (wanneer val je aan of trek je je terug als team?, beschik je nog over voldoende ‘munitie’ om verder te gaan?, hoe zet je een ‘medic’ of ‘sniper’ zo effectief mogelijk in?);
  • onderlinge verschillen vervagen door het behalen van een gezamenlijk doel te benadrukken.

Door deze aanpak hebben wij inmiddels al honderden jongeren laten zien dat een gezellige dag niet per sé achter een beeldscherm hoeft plaats te vinden. Wij merken bij elk evenement waar wij aanwezig zijn dat iedereen mee wil doen en deze lasergame activiteit willen beleven.


Belangrijke links