Lasergamen op school

Bent u op zoek naar een unieke en spectaculaire activiteit voor op uw school? Wilt u iets aanbieden aan uw leerlingen dat aansluit op hun belevingswereld en hen actief aan het sporten krijgt? Boek dan een lasergames op locatie arrangement van Operation: Laserstorm.

Zowel voor basisscholen als het voorgezet onderwijs hebben wij een geschikt programma. Hierbij gaan de leerlingen lasergames spelen waarbij het nadruk op de missies liggen op beweging, samenwerking, onderlinge communicatie, strategie en natuurlijk fun! Wij bieden hen een ‘Real Life Gaming Experience’ aan waarbij ze dezelfde beleving ervaren als bij de bekende videogames. Alleen nu zijn ze er echt actief een onderdeel van.

Ook geschikt op uw school

Met ons mobiele lasergames spel kunnen wij de activiteit aanbieden op verschillende plaatsen op uw school, zoals:

  • in de sporthal/ gymzaal met diverse gym attributen als obstakels!
  • in de aula, klassen of gangen van de school;
  • op het schoolplein op sportveld met ons unieke mobiele speelveld.

Scherpe tarieven voor scholen

Wilt u Operation: Laserstorm ook naar uw school halen? Neem dan contact met ons op voor een scherpe offerte. Wij kunnen de lasergames op verschillende manieren verzorgen, bijvoorbeeld als onderdeel van een sportdag, als heus school toernooi, tijdens een schoolfeest maar ook een hele week lang als invulling van de lessen voor lichamelijke opvoeding!


 

Offerte aanvraag

Direct en geheel vrijblijvend weten Wat de kosten zijn van een lasergames arrangement op uw school? Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt binnen 24 uur van ons een scherpe offerte. Onze arrangementen zijn voor iedere school bereikbaar, zo verzorgen wij een compleet verzorgt programma al vanaf € 1,00 per persoon!

[contact-form-7 id=”219″ title=”Offerte scholen”]