Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag? Natuurlijk kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag. Maar wellicht staat uw vraag hieronder er al tussen!

Vragen omtrent het spel

Waar kan men lasergamen op locatie

Het lasergame spel zoals Operation: Laserstorm dat aanbied kan eigenlijk overal worden gespeeld. Het spel brengt geen schade toe aan de omgeving en is 100% veilig. Hierdoor hoeven er op de locatie zelf geen aanvullende veiligheidsmaatregelen genomen worden. Ook brengt het spel zelf geen afval voort.

Wij bieden het spel aan op elk denkbare locatie. Wel dient u zelf ervoor te zorgen dat het is toegestaan. Een eigen terrein of pand is natuurlijk nooit een probleem. Wanneer u gebruik wilt maken van een stuk openbaar groen/ openbaar terrein, dan dient u hiervoor bij de plaatselijke gemeente toestemming te vragen.

Is lasergamen op locatie veilig?

Ja, onze lasergames zijn 100% veilig voor toeschouwers en deelnemers. Het systeem dat wij gebruiken werkt aan de hand van infra-rood. Er komen dus geen echte lasers bij aan de pas en het spel is dus helemaal veilig.

Wat is de minimum leeftijd voor lasergames op locatie?

De minimum leeftijd voor onze lasergames is 8 jaar. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat te kleine kinderen moeite zullen hebben om het wapen goed vast te kunnen houden. Voor kleinere kinderen verwijderen wij overigens de kolf zodat het laserwapen beter hanteerbaar is.

Hoeveel mensen kunnen tegelijkertijd spelen?

Wij beschikken over 40 uitrustingen. Per spel kunnen dus 2 teams van 20 spelers tegelijkertijd spelen. Bij grotere groepsgroottes wordt de groep dus verdeeld in meerdere teams die het tegen elkaar zullen opnemen.

Vragen omtrent het reserveren

Hoe vraag ik een offerte aan?

Een offerte kun u snel en makkelijk aanvragen via ons contact formulier. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via nummer 020-613 11 29.

Hoe kan ik een reservering plaatsen?

U kunt eenvoudig ons reserveringsformulier invullen op de website. Zodra u dit formulier heeft ingevuld ontvangt u van ons een bevestiging per email.

Moet ik aanbetalen bij een reservering?

Bij Operation: Laserstorm hoeft u geen aanbetaling te doen. Wanneer u een reservering heeft gedaan, vragen wij u deze online te bevestigen. Dat beschouwen wij als een aanbetaling.

Zijn de prijzen op de website inclusief BTW?

Ja, alle prijzen genoemd op onze website zijn inclusief 19% BTW.

Hoe kan ik bij jullie betalen?

We sturen één week voor uw activiteit een factuur. 

Overige vragen

Kan ik ook foto’s aanleveren?

Mocht u ook foto's hebben gemaakt van de dag van uw activiteit dan kunt u die ook naar ons sturen. ons E-mail adres is info@laserstorm.nl

Waar komen de foto’s te staan die genomen zijn

De foto's de genomen zijn komen in onze foto's & filmpje gallery te staan, maar ook op onze Facebook site